vrijdag 11 januari 2008

Tussendoor

Zo, onze cursus Spaans zit erop. Ube is geslaagd voor zijn mondelinge test, Nicole heeft geen test gedaan maar heeft wel telefonisch de transfer naar het vliegtuig aangevraagd. Of dat goed gegaan is, weten we morgenochtend. Dan vliegen we naar Puerto Montt, pakweg 1200 km zuidelijker dan Santiago. Vanmiddag zagen we op de webcam dat er serieuze plassen water op het vliegveld lagen, dus dat wordt waarschijnlijk regenjasjes aan. Maandag gaan we aan boord van een van de schepen van Navimag en varen we nog eens 1000 km verder naar het zuiden. Donderdag komen we aan in Puerto Natales, vanaf daar gaan we per fiets naar het noorden. Misschien lukt het om komend weekend een nieuw bericht te plaatsen en wat foto´s van de Pacific, anders wordt het dus een weekend later!

3 opmerkingen:

Daaf&Cath zei

He Reizigers,

leuk dat jullie eerst jullie hersenen hebben laten kraken over verbos, verbos, palabras en gramatica. Hopelijk werpt het zijn vruchten/vluchten af.
Ben benieuwd hoe jullie reis naar het zuiden is verlopen, want dan begint nu natuurlijk het echte werk!
We blijven jullie volgen, fiets ze!

Unknown zei

Ha die Ube en Nicole,
Leuk om jullie berichten te lezen!
Hopelijk hebben jullie een goede reis, eerst met het vliegtuig en dan de boot, dat klinkt allemaal nog erg bekend voor ons... haha

Geniet ervan !

Anoniem zei

Ha Nicole en Ube,

Vergeet niet te genieten onderweg. Jullie zitten nog steeds in het Europese tempo hebben we het idee. Hang loose! Tranquilase!

Als jullie terecht mochten komen in Pension Gabriela in Puerto Natales, doe Gabriela dan de hartelijke groeten van dat Nederlandse gezin met twee meisjes dat in het voorjaar van 2003 bij haar sliep.

Ciao!