vrijdag 30 mei 2008

Complot!

Uiteindelijk bleken ze zo´n beetje allemaal in het complot te zitten... De moeder en zus van Nicole, die op onopvallende wijze de precieze route hadden achterhaald. ¨Zeg, mogen we nog eens weten waar jullie precies zitten? In Chili konden we jullie veel beter volgen dan nu!¨ Achiel, die onopvallende smsjes verstuurde. ¨Jullie blijven zeker ´t hele weekend in Santiago?¨ En: ¨Hoe rijden jullie precies? Toch wel over de oude camino?¨ En Els, die smste over de aanstaande bevalling van de hoogzwangere Astrid. ¨We zitten nu in het ziekenhuis, het ziet er naar uit dat het elk moment kan gebeuren. Houd je mobiel bij de hand, ik bel je morgenochtend!¨. Maar toen we de volgende ochtend tegen half elf nog geen bericht hadden en het opnieuw begon te regenen, werd de mobiel toch maar droog ergens onderin een tas verpakt. En er uren later pas weer uitgehaald. Om het meteen berichtjes te laten regenen... ¨Waar zitten jullie precies? Wil jullie uitnodigen voor een biertje¨, aldus Achiel. ¨Neem onmiddellijk contact op met Achiel, hij heeft een verrassing voor jullie¨, aldus Els. Dus meteen gebeld. En zo zaten we een krap uur later in de peña. Aan de wijn en de tapas. Met Achiel, dat hadden we al gedacht. Maar niet alleen met Achiel...


Van links naar rechts: Antoine, Ube, Achiel, Nicole EN DE VADER VAN NICOLE!!!!

Jongens, wát een verrassing! Jullie zijn met recht De Drie Musketiers! Duizend maal dank!!!!! Op champagne kun je trouwens best goed fietsen, bleek de volgende dag!



Die volgende dag begon natuurlijk met een rondje Lugo



en vervolgde met het maken van deze nu al legendarische foto van de Pelegrino´s samen met Sint André.



Alle deelnemers aan dit complot: bedankt, bedankt, bedankt!!!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

He meis!
Hoest daar? Wat leuk die verrassing! Weer ff onder family and friends.
Hier is het ook een en al bewolkt en regen, dus daar mis je niets aan met hier. Verder zijn we dinsdag met z'n allen op het Westblaak verhuisd, als afdeling uit elkaar gehaald en morgen gaan we op uitje met z'n allen: Mysterie aan de Maas en eten in Oude Haven. Het lijkt wel of we nu vaker buurten dan eerst! Ik heb echt een supergrote kamer met Shelley, Minke en Petra. Verder zouden we vandaag het 'grote'reorganisatie-nieuws krijgen, maar no-way dus... Loopbaanorientatie gisteren afgerond: volgende week evaluatie en zaterdag ga ik weer 5 verse kleiwerkjes bakken in gasoven en zaagsel. Ben benieuwd naar t resultaat. Sport nog steeds enthousiast en heb t super naar mijn zin daar. Tuin zo'n beetje klaar, nu alleen die zon nog. En verder... zo z'n gangetje.
Bij jullie nog steeds enthousiast gefiets zo te zien! NOg een paar weekjes... of plakken jullie er nog n reisje achteraan. Wat gaat t snel zeg. Kan me ons ontbijt bij Bazaar nog herinneren als dag van gister. He daar. Geniet en laat weer ns wat horen. Groetsie! (PS: had je mn vorige bericht ontvangen?)

Unknown zei

ha ube en nicole,
heben jullie de laatste wedstrijd van het ek overleefd? Op naar vanavond!

Je moet maar weer is thuis komen en dan snel naar Twente rijden Ube, want we hebben nog bijna niet kunnen varen :-(

Strik

Anoniem zei

Emi en Gerard ('s Heerenberg), camping Pico de la Miel in La Cabrera, wensen jullie nog een fijne thuisreis. Wij waren 31 mei weer thuis.